Lam i kål 03
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst Indsendt : Red : |
|
|
Skær kålen i kvarte.
Fjern stokken og snit kålen.
Skær gulerødderne i skiver og skær kødet i tern.
Læg kødet lagvis med kål og gulerødder i en gryde. Drys med salt og peber mellem lagene og hæld vandet ved. Lad retten koge ved svag varme og under låg, ca. 1½ time eller til kødet er mørt. Anvendes sommerkål eller spidskål er det bedst at koge kødet næsten mørt inden den snittede kål tilsættes. Drys med persille. Tips: Ønskes smagen kraftigere end den normalt er i kogte retter, kan men brune kødet i lidt fedtstof før det blandet med kålen i gryden |
|
Opskriften er vist 15849 gange,
og udskrevet 244 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne