Lam i arsparges
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst Indsendt : Red : |
|
|
Kødet dækkes med kogende vand eller suppe, tilsat salt, koges 10 min. under skumning.
Suppevisken tilsættes.
Kødet koges sagte under låg ca. 1½ time, afdampes 15 min. og skæres i passende skiver. Saucen bages sammen. Aspargessnitterne varmes heri. Saucen legeres med æggeblommer og fløde og smages til. Kødskiverne maskeres med lidt af saucen. Resten serveres med pillede kartofler eller flutes. |
|
Opskriften er vist 12314 gange,
og udskrevet 221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne