Bananpandekager med havregryn
Hovedingrediens : Frugt - Banan Tilberedningstid : 20 minutter Fryseegnet : Ukendt Indsendt af : Malene Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mos bananerne grundigt. Kom alle de andre ingredienser i og bland. Trækker ca. 10 minutter.
Bag uden olie evt. lidt spray på en middel varm pande. Kom dejen på panden i klatter, som skal flyde ud af sig selv (ca. ½ dl.). Bag dem, indtil overfladen bobler og undersiden er lysebrun. Vend pandekagerne og bag videre. Skal kun bages et par minutter på hver side. Serveres med almindelig pandekagetilbehør f.eks. sirup, marmelade eller nutella. |
Sunde og smagfulde pandekager uden melVil du gerne undlade hvedemel fra din kost, er disse pandekager uden mel det perfekte valg. I stedet for hvedemel er der anvendt havregryn. Intet smager bedre end en stak nybagte pandekager - nyd dem til aftensmad, frokost, morgenmad eller som snack. Pandekager uden mel kan spises året rundt - sommer og vinter.Nemme pandekager uden melI denne opskrift indeholder pandekagerne uden mel en højere mængde kostfibre, hvilket skyldes havregryn. Du vil derfor opleve en længere mæthedsfornemmelse, hvilket gør pandekagerne perfekte som morgenmad eller mellemmåltid. Havregryn er ligeledes kendt for sine mættende egenskaber, og indeholder dertil en høj mængde vigtige vitaminer og mineraler. Det er ikke uden grund, at havregryn med mælk er en klassiker på morgenbordet. Hvis du ikke ønsker hele havregrynsflager i dejen, kan du nemt blende havregrynene, så det får samme konsistens som mel.Ideer til toppingServer en lille portion friskskåret frugt til dine nemme pandekager uden mel. Du kan også nyde dem med lidt skyr, evt. vaniljeskyr, og honning. Ønsker du en form for sovs f.eks. jordbærsovs eller chokoladesovs, findes der flere sukkerfri og kalorielette varianter på markedet.Har du prøvet opskriften på gammeldags pandekager? Du finder den her på Alletiders Kogebog. |
Opskriften er vist 10351 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne