Havtaske, hummere og rejer i karrysauce
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaske Indsendt af : Jøns. Indsendt : Red : |
|
|
Havtasken skæres i små tern (2x2 cm) og koges sammen med hummerhalerne i 2-3 min.
Havtaske og hummer tages derefter op af vandet. Vandet gemmes til at spæde sovsen med. Løg hakkes og svitses sammen med karry til løgene er klare. Champignon svitses derefter med. Fløden tilsættes. Peberfrugterne skæres i små tern og porrer i 1 cm tykke skiver og tilsættes. Havtaske, hummere og rejer tilsættes og sovsen opkoges i et par min. Sovsen smages til med salt og peber. Tilbehør: brød, ris. |
|
Opskriften er vist 9154 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne