Havtaske, hummere og rejer i karrysauce

Havtaske, hummere og rejer i karrysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaske

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jøns.

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.Havtaske
15 Jomfruhummerhaler
200 g.Store rejer
2 store løg
2 spsk.Karry
1 bk.Champignon
2.5 dl.Fløde
1 grøn Peberfrugt
1 rød peberfrugt
2-3 Porre
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Havtasken skæres i små tern (2x2 cm) og koges sammen med hummerhalerne i 2-3 min.

Havtaske og hummer tages derefter op af vandet. Vandet gemmes til at spæde sovsen med.

Løg hakkes og svitses sammen med karry til løgene er klare. Champignon svitses derefter med.

Fløden tilsættes.

Peberfrugterne skæres i små tern og porrer i 1 cm tykke skiver og tilsættes.

Havtaske, hummere og rejer tilsættes og sovsen opkoges i et par min.
Sovsen smages til med salt og peber.

Tilbehør: brød, ris.





karakterer:
Opskriften er vist 9154 gange,
og udskrevet 136 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu