Ovnbagt torsk med feta og spinat
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt af : Daddyone Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak løg og snackpeber fint. Hak spinaten. Skær champignon i skiver og tomaterne i kvarte.
Svits løg og snackpeber i lidt olie på panden. Tilsæt champignonskiverne, og til sidst spinaten. Skru ned for varmen, og rør rundt et par minutter indtil spinaten er faldet sammen. Tilsæt fløden, og bland det hele godt, og krydr med peber og salt. Husk dog, at fetaen også er salt. Hæld grønsagsblandingen op i et ildfast fad. Bryd fetaen op i små stykker, og drys den henover. Læg torskefileterne ovenpå, og hæld en smule olivenolie og citron/limesaft henover fisken. Til sidst fordeles tomatstykkerne over fisken. Bages 20 min. i ovnen på 200 grader. Server med løskogte ris eller fx perlebyg. |
|
Opskriften er vist 89852 gange,
og udskrevet 1484 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (19 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2020-08-19 11:50:39 Denne ret lavede vi i går. Vi tilføjede nogle grønne bønner fra haven og lidt chili - det blev verdens bedste ret. Kan varmt anbefales. Ulla Loft - 2016-06-30 19:55:00 Jeg brugte spidskål istedet for med meget fint resultat Tanja - 2014-12-17 19:17:28 Rigtig lækker måde at lave torsk på. Jeg havde ikke så meget feta, så jeg rev noget parmasan som jeg dryssede hen over fisk og tomater. Det var ikke så ringe. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne