Hvidvins dampet torskefilet med tagliatelle
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Peter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Krydr torskefileterne med citronpeber på begge sider.
Skær citronerne i skiver og halver dem.
Rul fileterne med citronerne.
Begynd med en halv skive citron og rul den i, dernæst rulles en anden halv skive citron i til vejs ende.
Afslut med en tandstik.
Læg fileterne i en stegeso og hæld hvidvinen ved. Tilføj dild og hvidløg på hver enkelt torskefilet. Sættes i alm. ovn ved 200 grader C i ca. 30 minutter. Når fileterne er færdige tages de op af stegesoen og lægges på en tallerken. Hvidvinsmarinaden gemmes til pastaen. Kog tagliatellen efter anvisning på posen. Efter kogning vendes pastaen i hvidvinsmarinaden. Tips: Tilbered retten så torsken og pastaen er færdige på nogenlunde samme tid. |
|
Opskriften er vist 23613 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (17 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2014-07-03 16:50:50 mmm virkelig lækkert er vild med tagliatellen på den måde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne