Torsk med hvidkål

Torsk med hvidkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Oxbøll

Indsendt :     
Torsk med hvidkål, billede 4 Torsk med hvidkål, billede 1 Torsk med hvidkål, billede 2 Torsk med hvidkål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
600 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
2 Æbler, røde 1 æble vejer ca. 100 gram uden kernehus
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

4 dl. Fiskebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
600 gram Torskefilet uden skind
1.5 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
  Tilbehør:
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Opskrift:
Varm ovnen op til 220 grader C. alm. ovn

Hak løg fint. Skær kål i strimler. Skær æbler i både. Svits løg i olie til de er klare. Kom hvidkål, fiskebouillon og eddike i og rør rundt. Bring i kog og kog 10 min. for svag varme. Smag til med salt og peber. Læg grønsagerne i et ovnfast fad.

Del fisken i mindre stykker og læg dem ovenpå. Fordel æblebåde omkring dem. Kom smørklatter på fisken og bag i 20 min.

Pynt med purløg.





karakterer:
Opskriften er vist 26793 gange,
og udskrevet 473 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9227 (2197 kcal)
KJ pr. Pers. 2306 (549 kcal)
Vægt ialt 3329 gram
Vægt pr. Pers. 832 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 277 KJ (65 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 1.7 gram
Kulhydrat 8.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-10-13 19:14:29
Pynt evt med rejer (lad dem være med de sidste 3-5 min. I ovnen

  -   2013-10-13 19:12:51
Superlet og hurtg ret der smager fomidabelt.