Ceviche torsk

Ceviche torsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Ceviche torsk, billede 4 Ceviche torsk, billede 1 Ceviche torsk, billede 2 Ceviche torsk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.torskefilet
1 rødløg
1  rød chilipeber
3  lime, saften heraf ca. 0.5 dl. saft
1 spsk.olivenolie
 
150 g.mango
2 avocado
 koriander, frisk
Opskrift:
Fisk der skal spises rå bør fryses ned mindst 1 døgn.

Gå fisken efter og skær den i små stykker. Rødløg og chili uden kerne hakkes fint. Lime presset for saft og hældes over fisk, løg og chili sammen med olien og vendes sammen. Stilles til side og trækker mindst 1 time.

Mango skæres i små tern, det samme med avocado, men vent med avocado til lige inden servering da de ellers bliver brune.

Fisken vendes sammen med mango og avocado i tern og evt. lidt af korianderen, resten gemmes til pynt.

Pynt med koriander og evt. granatæblekerner, og server med et stykke brød.





karakterer:
Opskriften er vist 736 gange,
og udskrevet 29 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu