Ceviche torsk
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fisk der skal spises rå bør fryses ned mindst 1 døgn.
Gå fisken efter og skær den i små stykker. Rødløg og chili uden kerne hakkes fint. Lime presset for saft og hældes over fisk, løg og chili sammen med olien og vendes sammen. Stilles til side og trækker mindst 1 time. Mango skæres i små tern, det samme med avocado, men vent med avocado til lige inden servering da de ellers bliver brune. Fisken vendes sammen med mango og avocado i tern og evt. lidt af korianderen, resten gemmes til pynt. Pynt med koriander og evt. granatæblekerner, og server med et stykke brød. |
|
Opskriften er vist 920 gange,
og udskrevet 33 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne