Steens Rundstykker
Fryseegnet : ja Indsendt af : Steenj52 Indsendt : Red : |
|
|
lunken vand, gær, sukker, salt, flydende margarine røres sammen,
der tilsættes mel til dejen er passende fast / tør Dejen hæver 1½ time ca. 3 gange grundfylden. Tryk prøve. Tryk en finger på dejen, retter hullet sig ud igen er den ikke færdig med at hæve. Dejen slåes ned og afvejes i 70 gr eller 90 gr - 100 gr stykket alt efter hvor stor en rundstykke du ønsker med 90 gr giver det ca 20 rundstykker stykkerne efterhæver på bageplade husk trykprøve pensles og drysses med birkes eller andet ovn på 225 gr varme oven/undervarme stykker i ovn, varme sænkes til 180 g 1 dl vand i skål i bradepande i bund. bages i 15 min ved frysning bages stykker 3 min mindre. bages færdig / optøet / på risten / varm ovn / 225 gr varm luft i 5 - 6 min husk lille skål med vand i bunden af ovn Tips: ca 9 stykker på en alm bageplade For hver plade gentages start varme |
|
Opskriften er vist 7070 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne