Indisk kartoffelret
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Olien varmes i en gryde sammen med karryen.
Gulerødder i tern svitses i 2 minutter.
Løg i skiver tilsættes, og det hele svitses i endnu 2 minutter.
Tilsæt sojasauce, appelsinsaft, koriander, hakket ingefær og vand, og lad det hele koge ved svag varme i 10 minutter. De kogte kartofler skæres itern og tilsættes, og det hele koger videre i 5 minutter. Tilsæt bønnespirer, som koger med i endnu 2 minutter. Smag retten til med salt og peber. Server retten med yoghurt naturel og evt. kogte ris. Spis gerne retten med pinde. |
|
Opskriften er vist 65823 gange,
og udskrevet 898 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Maiken - 2012-08-20 19:47:22 Er denne ret fryse egnet? anonym - 2012-04-17 01:03:17 Pindespisning er ikke særlig indisk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne