Indisk kartoffelret næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 tsk. Karry
2 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
0.5 dl. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Appelsin, saft heraf 1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
1 tsk. Koriander, stødt
2 spsk. Ingefær, syltet i sukkerlage 1 tsk. vejer ca. 5 gram.
1 spsk. vejer ca. 20 gram.
1 dl. vejer ca. 100 gram.
   
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
750 gram Kogte kolde kartofler
100 gram Bønnespirer
   
Yoghurt naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 5169 (1230 kcal)
KJ pr. Pers. 1292 (307 kcal)
Vægt ialt 2060 gram
Vægt pr. Pers. 515 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 250 KJ (59 kcal)
Protein 1.7 gram
Fedt 1.0 gram
Kulhydrat 11.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)