Kogt kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingen gåes efter for evt. blodrester eller rester af indmad.
Kyllingen kan halveres eller kvartes efter eget ønske.
Kyllingen lægges i en gryde og dækkes med vand, og bringes i kog. Når vandet begynder at koge skummes der grundigt et par gange. Salt samt grøntsager (ca. 500 g.) i passende stykker kommes ved kyllingen som nu småkoger 30-40 minutter eller til kyllingen er mør. Kylling og grøntsager løftes op af vandet og køler af. Det er nemmest at plukke kødet af mens kyllingen er lun. Vandet som nu er en kyllingebouillon eller hønsebouillon kan koges lidt ind inden den sigtes og gemmes til evt. suppe. Bouillonen kan fint fryses ned. Tips: Grøntsager er ikke nødvendig, men det hjælper til at give en god smag. Der kan bruges grøntsagsrester. |
|
Opskriften er vist 3452 gange,
og udskrevet 26 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne