Kogt kylling næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
1 Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
Energi:
KJ total 4996 (1189 kcal)
KJ pr. Portion 4996 (1189 kcal)
Vægt ialt 1200 gram
Vægt pr. Portion 1200 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 416 KJ (99 kcal)
Protein 10.3 gram
Fedt 6.5 gram
Kulhydrat 0.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)