Fiskechowder
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : Red : |
|
|
Hvidløg og løg svitses et par minutter i olien i en tykbundet gryde og peberfrygten tilsættes og der steges videre et par minutter.
Flåede tomater, tomatpuré, koriander, laurbærblade, hvidvinseddike og vand tilsættes. Giv det hele et opkog, og sku ned til svagt blus. Kartoflerne skrælles og skæres i tern (ca. 2x2 cm) og kommes i gryden. Det hele koges i 15 min. Torsken skæres i tern (ca. 2x2 cm) og kommes i gryden. Det hele koger videre i 5 min. Hummerhalerne tilsættes og retten koger endnu i 5 min. Smages til med salt. Serveres varm i dybe tallerkener med citronbåde, purløg, creme fraiche og evt. flutes |
|
Opskriften er vist 12485 gange,
og udskrevet 251 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne