Torskefilet i ovn
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at skrælle og koge eller koge og pille kartoflerne.
Torskefileten dels i 4 stykker der duppes tørre med køkkenrulle og lægges på bageplade med bagepapir, krydres med salt og peber, ildfast fad eller bradepande kan også bruges. Smørret smeltes, finterevet parmesanost blandes i og dette fordeles over torskefileterne. Sættes i en 225 grader C. varmluftsovn ca. 8 minutter. Tages ud og dækkes til, evt. med en bradepande vendt på hovedet. Stuvet spinat: Den optøede spinat knuges fri for væde inden de sauteres i smørret. Drys hvedemel over, rør rundt og tilsæt så piskefløden og kog til den er jævnet. Smag til med salt og peber. Serveres med kogte kartofler, evt. dild til pynt og citron. |
|
Opskriften er vist 2802 gange,
og udskrevet 45 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne