Suustus torskefad
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Fryseegnet : nej Indsendt af : Suustu Petersen Indsendt : Red : |
|
|
smør et fad med olie kom torskefilet som er skåret i stykker i fadet. Kom salt og hvid peber ovenpå fisken.
drys godt med gratineringsost ovenpå. Fløden/mælken komme i (skal dække næsten fisken). drys raspen over og kom smørklatter på. skal i ovnen i ca. 20 min på 175 grader. serveres med frisk pasta. |
|
Opskriften er vist 3875 gange,
og udskrevet 35 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne