Paneret flæsk i ovn (fattigmandskoteletter)
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Jørn Th Simonsen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Forvarm ovnen til 200 grader C alm. ovn.
Bank flæsket med kødhammer (så bliver de store og dejlige). Vend skiverne i æg og derefter i rasp tilsat salt og peber. Beklæd bradepande med bagepapir. Steg i ca. 20 minutter og vend så flæsket og giv det yderligere 15-20 minutter. flæsket afgiver selv alt det fedtstof til stegningen der er nødvendig. server evt. med stuvede kartofler tilsat persille Tips: bliver alt flæsket ikke spist,smager det dejligt koldt til et stykke rugbrød næste dag som frokost. |
|
Opskriften er vist 151585 gange,
og udskrevet 1147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (44 stemmer) |
|
Kommentarer Niels K. M. - 2023-06-21 15:43:57 Jeg begriber ikke kommentarerne om, at det skulle blive tørt og kedeligt. Det er mørt, saftigt og lækkert med en sprød panering, som bliver bedre hvis der blandes lidt mel i raspen. Karen tinnberg - 2022-09-19 20:55:43 Kedeligt meget tørt flæsk Ilse - 2022-04-24 08:31:33 Dejlig nem måde at stege flæsk på og det smager jo herligt anonym - 2021-08-26 18:19:09 Det er det mest tør paneret flæsk jeg har fået brug aldrig den opskrift på skala fra 1til 10 hvor 10 er Best får det 1 Boogieanker - 2019-12-04 17:09:36 Langtids stegning af paneret flæsk. Kan det anbefales? Almindelig Stegeflæsk bliver super super. Ved langtidsstegning. Hans Norge - 2012-12-16 12:40:22 Kald det "fattigmandskoteletter" navnet klinger, men det er en herreret! Vi serverer den altid med en god løgsovs til (den hvor man klarer 3-4 skivede løg på panden og blander dem i en hvid opbagt sovs med et drys muskatnød i) MUMS !!! det er godt og særdeles billigt også. 10 her fra ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne