Torskefile/Pengasiusfiler

Torskefile/Pengasiusfiler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Flemming Lüttge

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.torske-/pengasiusfilér
 Citronsaft
1 rød peberfrugt
2 dl.ris blandet vildris
75 g.baby spinat
2 tsk.karry
1 ds.kokosmælk
1 dl.fiskebouillon
 salt
 peber
 olie
 
Opskrift:
Kog risene
Læg filerne i et ovnfast fad pryp med citronsaft samt kryder peber og salt.
I ovnen ved 190 gr. i ca. 20 min.
Del peberfrugten i små tern og sauter i 5 min.
Tilsæt den kogte ris samt spinat endnu 2 min.
Rist karryen i lidt af den faste kokosmælk som er øverst i dåsen.
Tilsæt derefter resten af kokosmælken samt bouillonen og lad saucen simre lidt.
Smag til med citronsaft, peber og salt
Server saucen til fisken.





karakterer:
Opskriften er vist 5375 gange,
og udskrevet 124 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-04-29 17:29:28
Prøve den uden fisk -kom lidt mere ris i retten samt muslinger, tun og rejer det er rigtig godt