Torskefile/Pengasiusfiler
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Flemming Lüttge Indsendt : Red : |
|
|
Kog risene
Læg filerne i et ovnfast fad pryp med citronsaft samt kryder peber og salt. I ovnen ved 190 gr. i ca. 20 min. Del peberfrugten i små tern og sauter i 5 min. Tilsæt den kogte ris samt spinat endnu 2 min. Rist karryen i lidt af den faste kokosmælk som er øverst i dåsen. Tilsæt derefter resten af kokosmælken samt bouillonen og lad saucen simre lidt. Smag til med citronsaft, peber og salt Server saucen til fisken. |
|
Opskriften er vist 5374 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Flemming - 2012-04-29 17:29:28 Prøve den uden fisk -kom lidt mere ris i retten samt muslinger, tun og rejer det er rigtig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne