Torsk med bacon og aspargesbulgursalat
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt af : gogo Indsendt : Red : |
|
|
kog bulgur og lad køle af. kog asparges 1 min. lad køle af. Hak tomat, hvidløg forårsløg og persille og vend i den kølede bulgur.
rul torsk ind i bacon steg ca. 4 min. på hver side. |
|
Opskriften er vist 6308 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne