Torsk i Chilisovs
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt af : Kim Larsen Indsendt : |
|
|
Porrerne skæres i skiver og svitses i margarinen.
Melet drysses over, og der spædes mælk til under omrøring. Kog porrerne igennem, og smag saucen til med tomatpure, chilisauce, salt og peber. Skær torsken i store stykker, og læg den ned i saucen. Småsimrer under låg i 15-25 minutter til fisken er mør. Rejer/muslinger varmes med de sidste 5-8 minutter Tips: Serveres med løse ris og evt. en gulerodssalat Porremængden kan reguleres efter smag, jeg bruger selv 6-700g. Nem og hurtig (husk at sætte risene til at koge samtidig med at du går i gang med retten) at lave, og er vellidt her i familien! |
|
Opskriften er vist 8905 gange,
og udskrevet 254 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne