Torsk i Chilisovs

Torsk i Chilisovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kim Larsen

Indsendt :     

Ingredienser:
3-4 porrer (ca. 400-500g)
15 g.margarine
2 spsk.hvedemel
2-3 dl.mælk
3-4 spsk.sød chilisauce
1 dl.tomatpure (eller ca. 140g af det koncentrerede på dåse)
4-500 g.torskefilet eller frosne torskestykker (andre fisk kan også bruges - jeg bruger tit sej)
100-150 g.muslinger og/eller rejer
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Porrerne skæres i skiver og svitses i margarinen.
Melet drysses over, og der spædes mælk til under omrøring.
Kog porrerne igennem, og smag saucen til med tomatpure, chilisauce, salt og peber.
Skær torsken i store stykker, og læg den ned i saucen.
Småsimrer under låg i 15-25 minutter til fisken er mør.
Rejer/muslinger varmes med de sidste 5-8 minutter

Tips:

Serveres med løse ris og evt. en gulerodssalat Porremængden kan reguleres efter smag, jeg bruger selv 6-700g. Nem og hurtig (husk at sætte risene til at koge samtidig med at du går i gang med retten) at lave, og er vellidt her i familien!





karakterer:
Opskriften er vist 8905 gange,
og udskrevet 254 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu