Torsk i fad med rosmarin
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Fryseegnet : Nej Indsendt af : Katrine Indsendt : Red : |
|
|
Læg torskefilet i ovnen i et fad og lad den bage ved 200 grader i forvarmet ovn ca 10-15 min.
Steg løgene i noget olie, gerne olivenolie, og tilsæt også hvidløg. Tilsat det friske rosmarin og hæld tomaterne hen over, og lad det småkoge i 10 min. Tilsæt lidt rødvin efter smag og lad det yderligere simre koge 10 min. Tilsæt gerne lidt bouillonvand for at undgå saucen forsvinder i varmen. :) Smag til med salt og peber. Når både fisk og sauce er færdig så hældes saucen hen over fisken. Kan serveres med basmatiris. :) |
|
Opskriften er vist 7743 gange,
og udskrevet 111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne