Plukfisk
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sovs:
Smørret smeltes i en gryde, melet røres i. Mælk tilsættes lidt efter lidt under konstant omrøring. Rør sennep i og smag til med salt. Kartoflerne skæres i tern og tilsættes saucen og varmes godt igennem i sovsen. I mellemtiden varmes torsken, enten i en pande med låg i lidt vand måske ½ dl. eller i mikroovnen. Kan serveres med hakket kogt æg. Tips: Denne ret egner sig fortrinligt som 2. dagsret til kogt torsk med sennepssovs. |
|
Opskriften er vist 5723 gange,
og udskrevet 19 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne