Plukfisk

Plukfisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Plukfisk, billede 4 Plukfisk, billede 1 Plukfisk, billede 2 Plukfisk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Sovs:
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Grov sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
800 gram Kogte kolde kartofler
800 gram Torsk. filet. kogt
   
Opskrift:
Sovs:
Smørret smeltes i en gryde, melet røres i. Mælk tilsættes lidt efter lidt under konstant omrøring. Rør sennep i og smag til med salt.

Kartoflerne skæres i tern og tilsættes saucen og varmes godt igennem i sovsen.

I mellemtiden varmes torsken, enten i en pande med låg i lidt vand måske ½ dl. eller i mikroovnen.

Kan serveres med hakket kogt æg.

Tips:

Denne ret egner sig fortrinligt som 2. dagsret til kogt torsk med sennepssovs.





karakterer:
Opskriften er vist 5723 gange,
og udskrevet 19 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8475 (2018 kcal)
KJ pr. Pers. 2118 (504 kcal)
Vægt ialt 2263 gram
Vægt pr. Pers. 565 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 374 KJ (89 kcal)
Protein 8.1 gram
Fedt 2.9 gram
Kulhydrat 7.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu