Rabarberkoldskål næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
200 gram Rabarber, renset vægt
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
2 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 3022 (719 kcal)
KJ pr. Pers. 1511 (359 kcal)
Vægt ialt 834 gram
Vægt pr. Pers. 417 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 362 KJ (86 kcal)
Protein 2.8 gram
Fedt 1.2 gram
Kulhydrat 16.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)