Hindbærsnitte kagemand
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mel, blødt smør og flormelis smuldres og samles hurtigt med æggeblomme og vand. Dejen hviler i køleskab mindst 30 min.
Rul mørdejen ud i 2 rektangler som passer til jeres bradepande eller bageplade med høj kant, f.eks. 30x38 cm. og ca. 3 mm. tyk, prik den med en gaffel eller prikrulle og bag den ved 200 grader C alm. ovn i 12-14 min. Lad dem afkøle. Smør det ene stykke med hindbærmarmelade. Det andet stykke vendes eller løftes over på marmeladen. Det er faktisk det sværeste at få det over i et stykke brug evt. bagepapiret. Smøres med glasur rørt af flormelis og varmt vand. Tegn en kagemand på glasuren og pynt med slik. |
|
Opskriften er vist 10809 gange,
og udskrevet 90 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne