Laksesylte på ingefær-crème frâiche
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Fedtfattig opskrift Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Sylte:
Laksefileten skæres i 2 cm tykke strimler. Disse dampes eller steges, til fisken mærkes fast ca. 2-3 minutter og afkøles. Grønsagerne skæres ligeledes i strimler, blancheres og afkøles. Derefter lægges laks og grønsager lagvis i en aflang Alu-form, ca. 1 l. Klar fisk- eller hønsebouillon varmes og tilsættes den udblødte husblas. Den varme gele afkøles let og hældes over laks og grøntsager. Det hele sættes herefter på køl til dagen efter. Ingefær crème frâiche: creme fraiche blandes op med friskhakket syltet ingefær og smages til med salt, peber og lidt engelsk sauce. Anretning: Næste dag skæres sylten i 2 cm tykke skiver, anrettes på salat-hjerter og serveres med ingefær-crème frâichen. |
|
Opskriften er vist 20181 gange,
og udskrevet 270 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2011-01-31 00:03:16 Alt for besværligt at lave - man kan købe den i diverse supermarkeder til omkring 20,- kr. Så undgår du arbejdstiden fra bunden. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne