Laksesylte på ingefær-crème frâiche

Laksesylte på ingefær-crème frâiche, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

PålægRet : Pålæg - Sylte

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Sylte:
400 g.ren laksefilet
400 g.grønsager, bestående af:
 gulerødder
 porre
 engelsk selleri
 bønner
 minimajs
 
1 l.fisk- eller hønsebouillon (terning + vand)
12 Husblas, blade
 
 creme:
2.5 dl.cremefraiche 18%
50 g.syltet ingefær
 salt
 peber
 engelsk sauce
 
 Pynt:
 Hovedsalat (kun de små hjerteblade)
 lime
 frisk dild
 
Opskrift:
Sylte:
Laksefileten skæres i 2 cm tykke strimler. Disse dampes eller steges, til fisken mærkes fast ca. 2-3 minutter og afkøles. Grønsagerne skæres ligeledes i strimler, blancheres og afkøles. Derefter lægges laks og grønsager lagvis i en aflang Alu-form, ca. 1 l. Klar fisk- eller hønsebouillon varmes og tilsættes den udblødte husblas. Den varme gele afkøles let og hældes over laks og grøntsager. Det hele sættes herefter på køl til dagen efter.

Ingefær crème frâiche:
creme fraiche blandes op med friskhakket syltet ingefær og smages til med salt, peber og lidt engelsk sauce.

Anretning:
Næste dag skæres sylten i 2 cm tykke skiver, anrettes på salat-hjerter og serveres med ingefær-crème frâichen.





karakterer:
Opskriften er vist 20172 gange,
og udskrevet 270 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-01-31 00:03:16
Alt for besværligt at lave - man kan købe den i diverse supermarkeder til omkring 20,- kr. Så undgår du arbejdstiden fra bunden.