Ovnpocherede havtaske
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaske Indsendt af : J Asmussen Indsendt : Red : |
|
|
Fjern skind og hinder fra havtasken, derefter skal den fileteres til 3 små bøffer til hver person.
bøfferne kommes i et ildfast fad, dryderes med salt og peber og lidt hvidvin. Lige før serveringen skal de ovnpocheres i 10-12 min. Rødløg og fennikel skæres i fine strimler og sauteres i smør med salt og peber. BASILLIKUMCREME: Løget hakkes fint, sauteres i lidt smør, hvidvin tilsættes og nedkoger til det halve. Fløden, salt og peber tilsættes. Lige før servering opkoges saucen, tilsættes grov hakket basillikum Her til serveres brød |
|
Opskriften er vist 11203 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne