Koteletfisk med kapers
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaske Indsendt : Red : |
|
|
Skyl filetterne og dup dem tørre.
Skær dem i passende portionsstørrelser.
Bring vandet i kog med eddike, salt, løgringe, laurbærblade og hele peberkorn. Kom fiskestykkerne i det koghede vand og lad dem koge småt i 8-10 minutter. Tag fisken op med en hulske og hold den varm. Smelt smørret i en kasserolle (må ikke brune). Tilsæt kapers. Anret fiskestykkerne på et varmt fad, hæld lidt smørsovs over og server resten til i et smørnæb. Små kogte kartofler gives til. |
|
Opskriften er vist 4507 gange,
og udskrevet 101 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne