Lakseruller med spinatcreme
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Kilde : Hjerting laks Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Spinatcreme:
Tø spinaten op i en sigte og lad den dryppe af. Vend den i smør i en gryde og tilsæt fløden. Lad det simre i 15 min. Smag til med salt og peber. Skær laksen i ca. 8 tynde skiver og rul sammen. Rullerne lægges på en kold smurt pande. Dryp rullerne med citronsaft, salt og peber og hæld kogende vand og vin ved. Damp rullerne ved svag varme i ca. 5 minutter. |
|
Opskriften er vist 108105 gange,
og udskrevet 1029 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne