Lam i dild 02
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst Indsendt : Red : |
|
|
Sæt kødet over i så maget vand at det lige er dækket.
Skum suppen når den koger.
Tilsæt salt, visk, løg med nelliker stukket i samt dildkviste.
Tilsæt også ikke for store kartofler.
Læg låg på gryden, og dæmp varmen.
Tag kartoflerne op når de er møre.
Kog kødet til det er mørt og brystbenene er nemme at trække ud, ca. 1 time.
Si suppen fra, når kødet er mørt. Læg kartoflerne tilbage i gryden og hold dem varme sammen med kødet. Dildsovs: Bring den siede suppe i kog. Rør blødgjort fedtstof og mel til en smørbolle. Pisk smørbollen i suppen til den er opløst. Indkog sovsen 5 min. smag den til og tilsæt fingerklippet dild. Legering: Rør æggeblommerne sammen med 3-5 spsk. varm sovs. Sluk for sovsen. Hæld æggeblommerne i ved konstant piskning. Nu må sovsen ikke koge mere. Skær lammekødet for i passende stykker, og læg dem og kartoflerne i et halvdybt fad. Hæld sovsen over. |
|
Opskriften er vist 8130 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne