Karrytorsk i ovn
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Fryseegnet : nej Indsendt af : Jørgen Petersen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Torsken lægges i et smurt ovnfast fad.
Grøntsagerne klargøres og skæres i fine stykker(skiver). Svits karry, gurkemeje og grøntsager i olie i en tykbundet gryde ca 3. min. Krydr med salt og peber. Tilføj mælk eller fløde. Hæld blandingen over fisken. Sæt fadet i en forvarmet ovn 200 grader C. alm. ovn i ca. 20 min. Retten kan serveres i fadet. Tilbehør kan varieres f.eks. kogt pasta, evt. fettuccine - nye kogte kartofter eller løse ris. |
|
Opskriften er vist 30566 gange,
og udskrevet 693 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Heidi - 2016-03-31 15:41:20 Opskriften er virkelig god og nem. Vi bruger den ofte. Det smager virkelig godt :0) . Nem måde af få familien til at spise fisk og grøntsager ;0) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne