Torsk i fad 04
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Fryseegnet : nej Indsendt af : Suustu Petersen Indsendt : Red : |
|
|
torskefilet rensens for ben og skæres i rette stykker og kommes i iltfast fad der er smurt med olie eller smør.
drys salt og peber over fisken. kom fløde/mælk ved. kom osten over fiske og til sidst raspen hvor smøren kommes oven på. kom det i ovnen som er forvarmet på 170 g i ca. 20 min. Rist/steg bacon sprødt. Kog pastaen iflg. anvisning. lige inden retten serveres drysses det sprøde bacon over. |
|
Opskriften er vist 12191 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne