Torsk i fad 04

Torsk i fad 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Suustu Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.torskefilet
2-3 dl.fløde blandet ½ med mælk
 salt
 peber
100 g.mild ost - revet
3 spsk.rasp
30 g.smør
1 pk.bacon i strimler
 frisk pasta - smalle strimler
 
Opskrift:
torskefilet rensens for ben og skæres i rette stykker og kommes i iltfast fad der er smurt med olie eller smør.

drys salt og peber over fisken. kom fløde/mælk ved. kom osten over fiske og til sidst raspen hvor smøren kommes oven på. kom det i ovnen som er forvarmet på 170 g i ca. 20 min.

Rist/steg bacon sprødt.
Kog pastaen iflg. anvisning.
lige inden retten serveres drysses det sprøde bacon over.





karakterer:
Opskriften er vist 12191 gange,
og udskrevet 210 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu