Sur-søde Torskenuggets
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt af : Pernille Indsendt : Red : |
|
|
skær toskefiletene i 3x3 cm store bide. krydre med citronpeber. bland æggene sammen i en dyb tallerken. vend fiskebiderne i æg. knus cornflakes lett og rør sammen med rasp og salt. vend fiskebiderne i blandingen. lad dem derefter ligge og tørre i ca. 5 minutter.
skrell og finhakk løg og hvidløg. steg løget i olie i en gryde. tilset tomatpurre og lad den frese i et minutts tid. tilset vand, eddike, sukker, salt. kog på svag varme uden låg i ca. 10 minutter. dryss maisennajævningen i og lad koge i 1 min. varm olien i en stegepande. steg/fritter fiskebiderne i ca. 3 min på hver side. ta dem op og lad dryppe af på køkkenrulle. |
|
Opskriften er vist 4318 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne