Hindbærsnitter 05
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt af : Fermosa Indsendt : Red : |
|
|
Smuldr smørret i hvedemelet. Tilsæt hjortetaksalt, æggeblommer og flormelis. Saml dejen, pak den ind i plastfilm, og lad den hvile ca. 30 minutter i køleskabet for at dejen bliver mere fast at arbejde med.
Del dejen i to lige store stykker. Læg stykkerne på hver deres plade med bagepapir. Udrul dem begge med en kagerulle og brug evt. lidt mel på kagerullen, så dejen ikke hænger fast. Dejen skal være ca. 0,5 cm tyk, men mindre kan også gøre det. Fordel hindbærmarmelade over den ene dej og læg den anden dej ovenover. Bagefter kan du nemt fjerne bagepapiret fra det øverste stykke dej. Bag kagen ved 180 grader i ca. 20 minutter. på midterste ovnribbe. Rør glasuren sammen, og smør den på kagen, mens den stadig er varm. Drys med kagekrymmel og afkøl den. Skær hindbærsnitterne ud i den størrelse, du kunne tænke dig. |
|
Opskriften er vist 14545 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne