Grillet, marineret lammebryst
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst Indsendt : Red : |
|
|
Bland ingredienserne til marinaden og pres hvidløget i.
Læg lammebrystet i en plastpose, hæld marinaden over og luk posen godt til.
Ryst posen så marinaden fordeles.
Mariner kødet i 2 timer i køleskabet.
Tør kødet af og grill det 10 min på hver side. Pensl med marinaden et par gange under grilningen. Kødet er færdigt når det løsner sig fra benene. Brun fedtstof i en stegepande. Kom løgene i og pres hvidløget i. Rens og hak peberfrugten og kom den i sammen med de øvrige ingredienser til sovsen. Tilsæt også lidt af marinaden. Lad sovsen simre på grillristen eller lav den på komfuret. Skær ryggen langs benene og server sovsen ved siden af til at dyppe kødet i. Serveres med bagte kartofler, grøn salat, chutney og små løg. |
|
Opskriften er vist 13854 gange,
og udskrevet 360 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne