Lammebryst i asiatisk festdragt
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst Indsendt : Red : |
|
|
Lammekødet skæres i tern på cirka 2x2 cm, og det sauteres ved god varme i olivenolie.
Ingefær, chili, limesaft og skal kommes ved. Fond/vin og vand hældes over, og det hele småsimrer, til lammekødet er mørt, ca. 3 kvarter.
Kødet tages op.
Grøntsager gøres i stand, skæres i mindre stykker og koges sprød-møre i bouillonen. Grøntsagerne tages op. Bouillonen koges eventuelt ind, smages til og jævnes med lidt maizena, hvorefter kød og grøntsager kommes tilbage. Rigeligt hakket persille kommes i inden servering. Tilbehør: fx groft brød eller flute. |
|
Opskriften er vist 8832 gange,
og udskrevet 291 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne