Italiensk torsk med ris
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : Red : |
|
|
Et ildfast fad smøres med olien. Æblet skrælles og skæres i tynde både. Løget skæres i små stykker og tomaten i skiver og torskefileten skæres i store stykker.
Mel salt og karry blandes og torsken vendes i denne blanding. Fisk, løg, æbler og tomater lægges i fadet og margarinen fordeles ovenpå. Fadet sættes i ovnen i ca. 30 minutter. |
|
Opskriften er vist 11929 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-01-29 18:56:57 der står ikke grader 200 ell. 180 isidora - 2012-04-17 19:44:26 nem, hurtig og lækker. Vil lave større stykker fisk og lægge fyldet ovenpå næste gang for at undgå, fisken tørrer ud. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne