Italiensk torsk med ris

Italiensk torsk med ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 tsk.olie
0.5 madæble
1 løg
1 tomat eller ½ ds flåede tomater
150 g.torskefilet
1 spsk.hvedemel
2 tsk.salt
1 tsk.karry
20 g.margarine
 
 Tilbehør:
 Ris
 
Opskrift:
Et ildfast fad smøres med olien. Æblet skrælles og skæres i tynde både. Løget skæres i små stykker og tomaten i skiver og torskefileten skæres i store stykker.
Mel salt og karry blandes og torsken vendes i denne blanding. Fisk, løg, æbler og tomater lægges i fadet og margarinen fordeles ovenpå. Fadet sættes i ovnen i ca. 30 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 11929 gange,
og udskrevet 217 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-01-29 18:56:57
der står ikke grader 200 ell. 180

  -   2012-04-17 19:44:26
nem, hurtig og lækker. Vil lave større stykker fisk og lægge fyldet ovenpå næste gang for at undgå, fisken tørrer ud.