Torsk med tomat og ost
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt af : nick Indsendt : Red : |
|
|
Lav en pakke med bagepapir, der smøres med olie. Læg fiskestykker på og drys med salt og peber.
Skær skiver af tomat og læg på begge stykker og dryp med olie. Luk pakken og stil 4 min i ovnen ved 210. Tag ud og åbn pakken. Rør ost, sennep og purløg sammen og hæld på tomaten. Stil i ovnen ved 250 g uden at lukke pakken i 7-8 min til osten bobler. Server med kartofler og salat. Hytteost kan blandes med osten hvis man gerne vil spare på kalorierne. |
|
Opskriften er vist 5495 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne