Fyldt lammebryst
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst Indsendt : Red : |
|
|
Skær flæsk og brød i små terninger.
Lad spinaten tø og hak den groft.
Hak champignonerne.
Svits flæsket over svag varme i en stegepande. Tilsæt brød, spinat og champignoner og lad det svitse 3-4 min. Bland valnødder og ost i. Pisk æggene, rør dem i blandingen og smag til med presset hvidløg og peber. Lad fyldet køle lidt. Drys salt og peber på kødet og bred fyldet på den kødfulde side af kødet. Rul det fast sammen og snør det med bomuldssnor. Brun rullen hele vejen rundt i en gryde, der kan tåle at komme i ovnen ved 200 grader på nederste rille. Spæd med vin eller bouillon og læg låg på. Stil gryden i ovnen og eftersteg i 1 1/4 - 1 1/2 time. Lad rullen hvile et øjeblik under stanniol inden den skæres for. Serveres med pasta eller kartofler. |
|
Opskriften er vist 11027 gange,
og udskrevet 499 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne