Laksefilet i staniol
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : Djz Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd ovnen på 200 grader. (varmluft)
Læg et stykke stanniol frem og smør det med lidt smør, så laksen ikke hænger i. Drys salt og peber på begge sider af laksen. Skær pastinakken i tynde strimler, gerne på mandolinjern. Champignon og aubergine skæres i små tern og vendes sammen med pastinakken. Denne grønsagsblanding lægges over laksen. Pres hvidløg udover grøntsagerne, efter ønske og fold stanniolen sammen omkring så den er lukket til. - Skal have 20 minutter i ovnen, på 200 grader. Tilbehør: Kog pastaen. Når laksen er et par minutter fra at være færdig hældes vandet fra pastaen, og der tilsættes en mornaysauce, rør godt rundt mens den står på kogepladen, men lad det ikke koge. Tips: Det er kun fantasien der sætter grænser, med hensyn til hvilke grøntsager du ønsker at putte i. En lille ekstra ting du evt. kan gøre, er at stege de sidste champignon og tilsætte dem i pastaen. |
|
Opskriften er vist 78379 gange,
og udskrevet 437 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer apep - 2016-03-21 18:44:07 Det hedder: Læg et stykke.... vibeke ansen - 2013-05-15 17:11:52 kan man bruge andet tilbehør end pasta Sofie - 2010-05-01 18:02:16 Virkelig god og nem ret at lave. Smager dejligt. I stedet for mornay sauce kan der også bruges cremefine i stedet... uhmm virkelig lækker ret ! Jan - 2010-02-24 16:01:52 Super ret, lavede den til min kæreste.. MUMS |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne