Laksefilet i staniol næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Hovedret:
800 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
400 gram Pastinak 1 pastinak vejer ca. 150 gram skrællet vægt
400 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 Aubergine 1 mellemstor aubergine vejer ca. 300 gram.
5 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
  Tilbehør:
400 gram Båndpasta, frisk
5 dl. Mornaysauce 14% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Mornaysauce kan købes på papkarton med 5 dl.
   
Energi:
KJ total 12663 (3015 kcal)
KJ pr. Pers. 3165 (753 kcal)
Vægt ialt 2820 gram
Vægt pr. Pers. 705 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 449 KJ (106 kcal)
Protein 9.1 gram
Fedt 5.9 gram
Kulhydrat 12.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)