Johns Sildehajs tornedous næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Sildehajs steak a 160 g.
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
1000 gram Små kartofler pillet vægt
   
1 ds. Abrikos. konserves. let sukkerlage 1 dåse henkogte abrikoser på dåse indeholder ca. 240 gram drænet vægt.
50 gram Foi gras
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
5 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Krydderurter
   
1 bdt. Timian, frisk
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1 Julesalat 1 mellemstor julesalat vejer ca. 150 gram.
   
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 17164 (4086 kcal)
KJ pr. Pers. 4291 (1021 kcal)
Vægt ialt 2980 gram
Vægt pr. Pers. 745 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 576 KJ (137 kcal)
Protein 6.7 gram
Fedt 8.6 gram
Kulhydrat 7.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)