Stegt torsk med rabarbersauce og spinat- ærtesalat
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sauce:
snit rabarberne i skiver og kom dem i en gryde sammen med ½ dl vand og revet ingefær. Kog dem op og lad det simre i 5 min. hvorefter gryden tages af. Kom eddike, sukker og resten af vandet deri. Lad det simre i 3-4 min. Rør løgene sammen med rabarberne og smag saucen til med sukker, salt og peber. Salat: Skyl spinaten godt og slyng den tør. Kom ærterne ved. Pisk fløde, citronsaft sammen med salt, sukker og peber. Hæld dressing over salaten lige inden servering og vend det godt. Fisken: Skær fisken i 8 stykker og dup dem tørrer. Bland mel, salt og peber og vend derefter fisken deri. Smelt en god klat smør og steg fisken gylden på hver side. Retten serveres med nye kartofler og groft brød. |
|
Opskriften er vist 12434 gange,
og udskrevet 229 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne