Stegt torsk med rabarbersauce og spinat- ærtesalat

Stegt torsk med rabarbersauce og spinat- ærtesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Stegt torsk med rabarbersauce og spinat- ærtesalat, billede 4 Stegt torsk med rabarbersauce og spinat- ærtesalat, billede 1 Stegt torsk med rabarbersauce og spinat- ærtesalat, billede 2 Stegt torsk med rabarbersauce og spinat- ærtesalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.Torskefilet
4 spsk.hvedemel
25 g.Smør
 Salt
 peber
 
 Sauce:
250 g.rabarber
4.5 dl.Vand
2 tsk.Ingefær
0.33 dl.Æblecider eddike
75 g.Sukker
3 Rødløg
 Salt
 peber
 
 Salat:
100 g.Baby spinat
100 g.Ærter
0.33 dl.Fløde
0.25 dl.citronsaft
 Salt
 peber
 sukker
 
Opskrift:
Sauce:
snit rabarberne i skiver og kom dem i en gryde sammen med ½ dl vand og revet ingefær.
Kog dem op og lad det simre i 5 min. hvorefter gryden tages af. Kom eddike, sukker og resten af vandet deri.
Lad det simre i 3-4 min. Rør løgene sammen med rabarberne og smag saucen til med sukker, salt og peber.

Salat:
Skyl spinaten godt og slyng den tør. Kom ærterne ved.
Pisk fløde, citronsaft sammen med salt, sukker og peber. Hæld dressing over salaten lige inden servering og vend det godt.

Fisken:

Skær fisken i 8 stykker og dup dem tørrer. Bland mel, salt og peber og vend derefter fisken deri. Smelt en god klat smør og steg fisken gylden på hver side.

Retten serveres med nye kartofler og groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 12462 gange,
og udskrevet 229 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu