Gillet torsk med ananas
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : Red : |
|
|
Bland en marinade af citronsaft,revet citronskal,olie og karry i en plastpose. Skær fisken i passende stykker læg fiskestykkerne i marianaden og mariner den i ca. 20 min. Skræl ananassen ogg skær den igennem på langs i ca. 1,5 cm tykke skriver. Læg skriverne i en pose, tilsæt brun farin og mariner ananasskriverne i ca. 10 min. Tag ananasskiverne op og hæld væden ned i posen til fisken. Grill ananasskiverne til de er gennemvarme og tag dem af grillen og placer dem et serveringsfad, hvor de holdes varme. Tag fisken op af marinaden og grill dem, til de er stegt - ca. 3-4 min. på hver side, krydr med salt og peber. Den grillede fisk severes sammen med de varme ananas.
Serveringsforslag: serveres med couscous eller rissalat |
|
Opskriften er vist 8884 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne