Vildsvinesylte - Vildsvine sylte
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinebov Indsendt : Red : |
|
|
Vildsvineboven blancheres, kommes herefter i en gryde med vand, koges op og afskummes. Herefter tilsættes de istandgjorte grøntsager samt krydderierne. Dette koges nu til, at vildsvineboven er godt mør.
Boven afkøles let, kødet pilles/skæres fra og skæres i små tern. Spækterningerne blancheres. I en gryde kommes terninger af kød, spæk og gulerødder; dette tilsættes nu den kraftige nedkogte suppe og smages til med Cognac, salt og peber. Pr. dl suppe, der tilsættes, kommes et blad udblødt husblas i. Sylten sættes i køleskab og får lov til at sætte sig til dagen efter. Serveres f.eks. med syltede agurker samt svampepickles og en god sennep. |
|
Opskriften er vist 9636 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Helene - 2012-11-20 18:16:15 ...jeg tror ikke du ved hvad blancheres betyder |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne