Vildsvinesylte - Vildsvine sylte

Vildsvinesylte - Vildsvine sylte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Sylte

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 vildsvinebov med ben
2 gulerødder
2 store løg
50 g.spæk i små tern
5 laurbærblade
1 stor kvist frisk timian
2 cl.Cognac
 Husblas, blade
 
Opskrift:
Vildsvineboven blancheres, kommes herefter i en gryde med vand, koges op og afskummes. Herefter tilsættes de istandgjorte grøntsager samt krydderierne. Dette koges nu til, at vildsvineboven er godt mør.

Boven afkøles let, kødet pilles/skæres fra og skæres i små tern.

Spækterningerne blancheres. I en gryde kommes terninger af kød, spæk og gulerødder; dette tilsættes nu den kraftige nedkogte suppe og smages til med Cognac, salt og peber. Pr. dl suppe, der tilsættes, kommes et blad udblødt husblas i.

Sylten sættes i køleskab og får lov til at sætte sig til dagen efter.

Serveres f.eks. med syltede agurker samt svampepickles og en god sennep.





karakterer:
Opskriften er vist 9749 gange,
og udskrevet 154 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-11-20 18:16:15
...jeg tror ikke du ved hvad blancheres betyder