Lammerullesteg

Lammerullesteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.lammebryst
 
 Fars:
1 lilleporre
200 g.hakket lamme eller fårefars
1 æg
1 fedpresset hvidløg
2 spsk.hakket persille
0.75 tsk.salt
1 tsk.merian
0.5 tsk.rosmarin
 groftkværnet peber
3 dl.bouillon
2 tsk.majsstivelse
2 spsk.tomatpure
 
Opskrift:
Lammebrystet udbenes og noget af fedtet skæres fra.

Fars:
Porren snittes fint. Kødet røres med æg, porre, hvidløg, persille, salt og krydderier.

Lammebrystet bredes ud og lammefarsen smøres på i et jævnt lag. Brystet holdes sammen og holdes fast med kødnåle. Brystet snøres med bomuldsgarn.

Brunes i en gryde uden tilsætning af fedtstof. Varmen dæmpes og bouillon hældes ved. Småkoger under låg i ca. 1 time, til brystet er mørt.

Stegen tages op og holdes varm under folie.

Skyen skummes for fedt, jævnes med majsstivelse udrørt i koldt vand og smages til med tomatpure Bomuldssnoren tages af stegen og stegen skæres i skiver.

Serveres med kartofler, broccoli eller ærter.





karakterer:
Opskriften er vist 15470 gange,
og udskrevet 400 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu