Lammerullesteg
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst Indsendt : Red : |
|
|
Lammebrystet udbenes og noget af fedtet skæres fra.
Fars: Porren snittes fint. Kødet røres med æg, porre, hvidløg, persille, salt og krydderier. Lammebrystet bredes ud og lammefarsen smøres på i et jævnt lag. Brystet holdes sammen og holdes fast med kødnåle. Brystet snøres med bomuldsgarn. Brunes i en gryde uden tilsætning af fedtstof. Varmen dæmpes og bouillon hældes ved. Småkoger under låg i ca. 1 time, til brystet er mørt. Stegen tages op og holdes varm under folie. Skyen skummes for fedt, jævnes med majsstivelse udrørt i koldt vand og smages til med tomatpure Bomuldssnoren tages af stegen og stegen skæres i skiver. Serveres med kartofler, broccoli eller ærter. |
|
Opskriften er vist 15470 gange,
og udskrevet 400 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne