Fyldt lammemørbrad med pasta og Enoki svampe
Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Peberfrugten koges i eddikelag og afkøles.
Tomaterne blancheres, skindet og kernerne fjernes og hakkes i små stykker med halvdelen af peberfrugten. Marineres i lidt olie- eddike dressing. Kødetafpudses, snittes på langs og bankes let og krydres med salt, peber og knust hvidløg. Derefter laves en omelet som afkøles og lægges på kødet. Peberfrugten skæres i strimler og lægges i midten. Det hele rulles sammen med en baconskive og bindes med snor. Steges ca. 6-7 min. Pastaen koges i saltet vand. Smørret tilsættes. Svampene svitses i lidt smør. Rullerne skæres på skrå og anrettes. |
|
Opskriften er vist 15402 gange,
og udskrevet 315 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Daniel - 2012-12-23 14:15:33 Har ikke prøvet den endnu, men forstår nu godt opskriften! Lilly nielsen - 2011-11-06 10:50:14 utrolig dårlig opskrift, og hvad skal omeletten. mor - 2011-11-05 11:28:35 Jeg forstår ikke opskriften. Der mangler noget? og ingridienslisten er ulogisk. Hvorfor står timater ikke sammen med det der skal bruges sammen med dem og hvad skal der i omeletten? Og hvad er det første i lagen? Hvad skal det bruges til?????? Per - 2005-01-01 01:01:01 Har flyttet lidt rundt på ingredienserne i listen, og lavet nogle ophold i teksten, så håber det er mere forståligt nu. Alice - 2005-01-01 01:01:01 Meget forvirret og ufuldendt opskrift fuldt med fejl. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne